AnaSayfa / Genel / Kahve falında sakal gelin görmek

Kahve falında sakal gelin görmek

Kahve falında sakal gelin görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine ve daha aydınlık bir geleceğe kavuşulacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar duyacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, rahatsızlık verici bir kişinin bazı sıkıntılara yol açacağı, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine alamet eder.

Kahve falında sakal gelin gördüyseniz:

  • Yalnız bir insansanız yeni bir ilişki yaşamaya kendinizi şimdiden hazırlayın.

Kahve falında sakal gelin görmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına delalettir.

Kahve falında kadın yüzünde sakal görmek çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, şansın da yaver gitmesiyle bambaşka bir hayata kavuşulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı beyaz sakallı adam görmek hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine delalettir.

Kahve falında sevdiğin erkeği sakallı görmek özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına delalettir.

Kahve falında sakallı birini öpmek yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, sorun üstüne sorun yaşanacağına ve maddi açıdan çok kötü bir işe girileceğine inanılır.

Kahve falında sakalı traş etmek zahmetli bir işin sona ereceğine, zorluklardan ve zahmetten kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında sakal insan görmek fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında başka birini sakal görmek eline geçen fırsatların kısa zaman içinde faydalarını göstereceğine, sorun yaratan olayların çözüme kavuşturulacağına, atılan adımlar sayesinde çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir