Kahve falında yerin oynadığını görmek

Kahve falında yerin oynadığını görmek zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin biteceğine, tüm arzuların ve isteklerin gerçekleşeceği güce ve kudrete sahip olacağına işarettir.

Kahve falında yerin oynadığını gördüyseniz:

  • İlk işin ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranı düzeltmek olsun.

Kahve falında yerin oynadığını görmek iyi hissedeceğine ve gönül hoşluğu yakalayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında eşyaları oynatmak yaşanan kötü anıların silineceğine, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına, yaptığı hiçbir şeyden keyif alamayacağına delalet eder.

Kahve falında ön dişinin oynadığını görmek alınacak sevinçli haberlerle mutluluk dolu günler yaşanacağına, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Kahve falında balonla oynadığını görmek elinde bulunan imkânları kullanarak kendi işini kuracağına, çeşitli ortaklıklar kurup çok hayırlı işlere girileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgilinin oynadığını görmek boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, günahlarına tövbe edeceğine delalettir.

Kahve falında yılanla oynadığını görmek yeni bir iş için başvuru yapılacağına, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bir filmde oynadığını görmek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işarettir.

Kahve falında düğün oynadığını görmek buna istinaden kazancına bolluk ve bereket geleceğine, işindeki verimliliğinin artacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top