AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, sıhhat ve moral bulacağına, hayatının düzene gireceğine, ticaretinin hızlanacağına, parasının her geçen gün artacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, kurulan büyük hayallerin yaşanan kötü ve can sıkıcı olaylar yüzünden suya düşeceğine rivayet eder.

Kahve falında sevgilinin oynadığını gördüyseniz:

  • Dikkatinizi herhangi bir konuya odaklayabilmeniz oldukça zordur.

Kahve falında sevgilinin oynadığını görmek planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, onlar tarafından çok sevileceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına rivayet eder.

Kahve falında eski sevgilinin oynadığını görmek kafasına koyduğu her işte muvaffakiyet elde edeceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına yorulur.

Kahve falında iki kişinin oynadığını görmek ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına, parasal ferahlığa çıkılacağına, refaha erişileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinin oyun havası oynadığını görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, özellikle iş konusunda büyük paralar kazandıracak girişimlerde bulunulacağına tabir olunur.

Kahve falında düğün oynadığını görmek evine bereket geleceğine, eşlerin boşanacağına işarettir.

Kahve falında ayı oynadığını görmek ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, iş hayatının tamamen bozulacağına, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında başkasının oynadığını görmek maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine ve terfi yolunun açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında erkek çocuğun oynadığını görmek güzel günlerin kapıda olacağına, sıkıntılı günler geçireceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir