AnaSayfa / Genel / Kahve falında yolda küpe bulmak

Kahve falında yolda küpe bulmak

Kahve falında yolda küpe bulmak çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, büyük umutlarla girdiği bir işten eli boş döneceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, maddi konuların çözüme kavuşacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine, bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yolda küpe bulmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar yapmanız veya arkadaşlarınızla vakit geçirmeniz evinizi ya da ailenizi ilgilendiren sorunlardan uzak kalmanızı sağlayabilir.

Kahve falında yolda küpe bulmak aklının vatanında kalacağı için kendini tam olarak işine veremeyeceğine bu nedenle de başarısız olacağına, büyük beklentiler ile girilen işler sonunda zarar edileceğine, sağlıklı iken hastalıklar geleceğine ve hastayken hastalığın ilerleyeceğine ve çok büyük sorunların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye ve küpe bulmak aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına tabir olunur.

Kahve falında altın küpe kolye bulmak beklemediği bir anda kazanacağı mala ve karşısına çıkacak olan hayırlı bir kısmete işaret ederken çok daha az sayıda balık görmesi, beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine yorulur.

Kahve falında denizde küpe bulmak istenmeyen bir işte çalışmak zorunda kalınacağına, çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına işaret eder.

Kahve falında gümüş küpe bulmak sıkıntılarından kurtulup ferahlığa çıkacağına, onların bir adım önüne geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın küpe bulmak harama göz dikmeyeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına delalet eder.

Kahve falında küpe kaybetmek ve bulmak yaşanan sıkıntılı olaylardan ötürü kaçan keyfin geri geleceğine, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına yorulur.

Kahve falında yerde altın küpe bulmak işinden uzaklaşacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir