AnaSayfa / Genel / Kahve falında gümüş halka küpe görmek

Kahve falında gümüş halka küpe görmek

Kahve falında gümüş halka küpe görmek güzel bir birlikteliğe başlanacağına, işlerinin düzene gireceğine, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, hasretlerin biteceğine, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine rivayet eder.

Kahve falında gümüş halka küpe gördüyseniz:

  • Hedeflerinizden şaşmamalısınız.

Kahve falında gümüş halka küpe görmek bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine, yaşamının plan ve program içinde olması sayesinde kurulu bir düzeninin olacağına, itibar kazanacağına, toplumda takdir edilecek ve adından güzel anılacak işler yapacağına, bu sayede herkes tarafından sevilen ve onlar tarafından bağrına basılan kişi olmayı hak edeceğine işaret eder.

Kahve falında halka küpe görmek işlerine ve kazancına nazar değeceğine, sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında halkalı küpe görmek psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına inanılır.

Kahve falında altın halka küpe görmek mutsuz ve moralsiz olacağına, kazancının çoğalacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah halka küpe görmek yakın bir zaman içinde kendisini çekemeyen kişiler tarafından bazı dedikodulara maruz kalacağına, cesaretini ve kendine olan özgüvenini toplayacağına inanılır.

Kahve falında altın halka görmek özellikle bir müddet ortalıkta görünmeyip, yeni planlar yapacağına, o kimse tarafından kalbinin kırılacağına delalet eder.

Kahve falında hatim halkası görmek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında halka tatlısı görmek aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir