AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafetlerini yıkamak

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, muradına ereceğine, gönül hoşluğu yaşayacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına, kısmetin kapanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Alınacak haberlerin veya ortaya çıkan gerçeklerin ışığında hareket etmek istiyorsanız olabildiğinizce doğal davranmalısınız.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti yıkamak sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak ancak bu kişi ile olan işin sona ermesi ile sorunların ortadan kalkacağına, günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak onun el vermesi sayesinde borcundan, kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine inanılır.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, şan şöhret kazanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine ve bu yüzden çok yakın bir zaman içinde yeni bir işe girme konusunda bazı adımlar atılacağına, kendisini çok iyi hissettirecek, yüceltecek ve gururlandıracak sözler duyacağına işarettir.

Kahve falında kıyafet yıkamak ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, başarısının ve mutluluğunun önündeki engellerin kalkacağına, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında nişan kıyafeti giydiğini görmek elini tutup, gözünün yaşını sileceğine, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir