AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına, huzur dolu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, aile bireylerinden biri ile tartışacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, iyi kalpli, efendi ve güleryüzlü oluşu sayesinde de çevresindeki herkes tarafından çok sevileceğine yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden etkilenmesini veya sizi takip etmesini istiyorsanız daha gerçekçi olmalı veya gerçeklere ulaşmaya çalışmalısınız.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak sorunlarından kurtulması için yardımcı olacağına, çok sevineceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak gerçek mutluluğu tadacağına, kötü haberlerin alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kıyafet yıkamak falı kapatan kişinin gözyaşlarının kuruyacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak kader çarkının kişiden yana döneceğine, duyguların karşılık bulacağına, hastalıkların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak sevdiği kişilerle hayal ettiği bir işi gerçekleştireceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına delalet eder.

Kahve falında bebek kıyafeti yıkamak ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, malından ve parasından kaybedeceğine, olumsuz olaylarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında yeşil renk kıyafet giymek işlerinin düşeceğine, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir