AnaSayfa / Genel / Kahve falında kıyafet yıkamak

Kahve falında kıyafet yıkamak

Kahve falında kıyafet yıkamak sıkıntıların ve üzüntülerin bir daha ortaya çıkmamak üzerek biteceğine, çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, birikimleri ile araba veya ev gibi bir yatırım yapacağına, evlat sahibi olunacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, geçmişini arkada bırakacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına, her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına yorulur.

Kahve falında kıyafet yıkamak gördüyseniz:

  • Sadece para harcama konusunda değil herşeyde savurgan olabilirsiniz.

Kahve falında ölü kıyafeti yıkamak kısmetinin kapanacağına ve geçim sıkıntısına düşeceğine, atılan adımların yakın zaman içinde zarar getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin kıyafetlerini yıkamak geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, eşi ile arasında tatsız münakaşalar geçeceğine işaret eder.

Kahve falında kıyafet yıkamak büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetlerini yıkamak kurulmuş bir ortaklığın dedikoducu ve ara bozucu bir kadın yüzünden bozulacağına, tüm işlerini belli bir plan ve program üzerinden yürüteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölünün kıyafetini yıkamak dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında kıyafetlerini yıkamak büyük önlemler almasına ve çok geniş çaplı yatırımlar yapmasına rağmen karşılık olarak çok küçük bir kazanç elde edeceğine, gönlünden ve kafasından geçenlerin gerçekleşeceğine, mutluluğun ve kazancın daim olacağına yorulur.

Kahve falında bebek kıyafeti yıkamak ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, yaşanan kırgınlıkların hayat içinde unutulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında transparan kıyafet görmek kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir