AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insan kafası görmek

Kahve falında ölü insan kafası görmek

Kahve falında ölü insan kafası görmek işinin ehli olması sayesinde işlerini büyüteceğine, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına, sorunların kısa bir sürede çözüm bulacağına, yaşanan tartışmaların sona ereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü insan kafası gördüyseniz:

  • Akşam saatlerinde ise, duygusal anlamda biraz baskı altında hissedebiliriz veya rekabet içgüdümüz bizi hırçınlaştırabilir.

Kahve falında ölü insan kafası görmek yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Kahve falında insan kafası pişirmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına ve iş ayırmadan her işin üstesinden rahatlıkla gelinebileceğine, tövbelerini ve dileklerini kabul edeceğine işarettir.

Kahve falında insan kafasının koptuğunu görmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, büyük adımlar atılacağına ve işlerde hiç beklenmeyen bir başarıya erileceğine rivayet eder.

Kahve falında insan kafasını kesmek ağız tadına ve keyfe kavuşacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine delalet eder.

Kahve falında kafası kopan insan görmek ona yakınlaşmaya çalışacağına, yaşam standartlarının artacağına rivayet eder.

Kahve falında insan kafası koparmak işlerinin yolundan çıkacağına, meslek hayatında büyük başarılara imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insan kafası görmek her iki tarafın da çok üzüleceğine, büyük başarılara kazanılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında insan kafası görmek her şeyin gönlünce olacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir