AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü hayvan kafası görmek

Kahve falında ölü hayvan kafası görmek

Kahve falında ölü hayvan kafası görmek sevdiği ve değer verdiği bir işte üst sıralara çıkarak çok dikkat çekici işlere imza atacağına, şans ve kısmet elde edeceğine, hayırlı kapılara ulaşacağına, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına, kötü bir kişinin yaptığı üçkağıtlardan ötürü pişman olacağına, kırgınlık yaşanan bir kişi ile barışılacağına ve üzüntü duyulan bir olayın düzeltileceğine, sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında ölü hayvan kafası gördüyseniz:

  • Sizi zayıf duruma düşürebilecek ya da gösterebilecek bağlantılardan uzak durun.

Kahve falında ölü hayvan kafası görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, zenginlik ve güzellik içinde bir hayat geçireceğine yorulur.

Kahve falında hayvanın kafasını koparmak hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, kendisini çok değerli, güzel (yakışıklı) ve önemli hissedeceğine, şımarıklık yapma hakkında sahip olacağına delalettir.

Kahve falında hayvan kafası yemek kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, çok büyük bir dedikoduya malzeme olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında büyükbaş hayvan kafası görmek kısa süre içinde kurtuluşa ereceğine, üzerinde uzun zamandan beri kafa yorduğu bir çalışma sayesinde çok büyük maddi güce erişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hayvan kafası görmek iş dünyasında nam sahibi olunacağına, kendisini kıskanan insanları yapacakları ile şaşırtacağına rivayet eder.

Kahve falında kafası kopmuş hayvan görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kafası olmayan hayvan görmek fal sahibinin sürpriz olaylarla karşılaşacağına, arzularına kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kafasız hayvan görmek bolluk ve bereket elde edeceğine, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir