AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü kafası görmek

Kahve falında ölü kafası görmek

Kahve falında ölü kafası görmek üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, kardeşler arasında büyük tartışmaların ve bu tartışmalar sonunda kırgınlıklar yaşanacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, borçların kapanacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine, kendisine uygun bazı projeler gerçekleştirerek sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, stresten uzaklaşacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, eline çok güzel fırsatların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü kafası gördüyseniz:

  • Başarıya giden yolda hızlı adımlar atıyorsunuz.

Kahve falında ölü bebek kafası görmek dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü köpek kafası görmek el attığı işlerde çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kolaylığa kavuşacağına, karamsar ruh halinden kurtulacağına, umutsuzluklarını geride bırakacağına, kötü duygularını yeneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü kafa görmek çalışmaların birçok kişi tarafından takdir göreceğine, mal mülk sahibi olunacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına delalettir.

Kahve falında ölü kedi kafası görmek daha güleryüzlü ve sevecen bir insan olacağına, çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kafasına takılan, kuruntu haline getirdiği vehimlerden de uzak duracağına işarettir.

Kahve falında ölünün kafasını kesmek dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine, sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, rahat edilecek bir döneme girileceğine, zahmet veren işlerin kolaylaştırılacağına işarettir.

Kahve falında ölü keçi kafası görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, işlerin daha kötüye gitmesiyle yapılan hataların daha da büyük zarar getireceği ve bir türlü gereken yükselişin sağlanamayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün kafasını görmek alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü hayvan kafası görmek gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine, bereketli bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir