AnaSayfa / Genel / Kahve falında durmadan işediğini görmek

Kahve falında durmadan işediğini görmek

Kahve falında durmadan işediğini görmek bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, huzurunun eski haline döneceğine, yardımda bulunacağına, sevdiği kişilerden her zaman destek göreceğine, ödemelerini yapamaz hale geleceğine, hiçbir zaman parasız pulsuz kalmayacağına, çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, şansızlığın kırılacağına, yeni arkadaşlıklar kurulacağına, başarılı bir kariyere sahip olunacağına, büyük bir zenginlik elde edileceğine alamet eder.

Kahve falında durmadan işediğini gördüyseniz:

  • Yol haritasına ihtiyacınız olacağa benziyor.

Kahve falında mezara işediğini görmek üzüleceğine ve hatta hastalanacağına, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında koyunun işediğini görmek beden sağlığının zarar göreceğine, başarılı bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eve işediğini görmek geçim sıkıntısına düşeceğine, illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının yatağa işediğini görmek hayatını yoluna sokmak için çözümlere kavuşacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kardeşinin işediğini görmek maddi kaynakların zarar göreceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına alamet eder.

Kahve falında kocasının yatağa işediğini görmek toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına alamet eder.

Kahve falında bebek işediğini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bir bebeğin işediğini görmek çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir