AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun uzun işediğini görmek

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek işlerinden olumlu geri dönüşler alacağına, kazancın ve malın günden güne daha da artacağına, işyerinde üst düzey görevlerde bulunacağına, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına, kişinin başkaları ile muhabbetinin artacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına, talihsiz bir durumla karşı karşıya kalınacağına, uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine, eğitim hayatının kaldığı yerden devam edeceğine inanılır.

Kahve falında uzun uzun işediğini gördüyseniz:

  • Komşu, akraba veya diğer yakınlarınızla anlaşmazlıklardan kaçınmanız gerekiyor.

Kahve falında uzun süre işediğini görmek hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine ve çok hayırlı bir kariyere sahip olacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun uzun işediğini görmek bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, uzun zamandan beri çok istediği bir şeyin büyük bir çaba göstermesine ve çok emek vermesine rağmen bir türlü gerçekleşmeyeceğine delalettir.

Kahve falında hayvanın işediğini görmek rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına, hayırlı kişilerle iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında banyoda işediğini görmek hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, hayatına sakinlik, güzellik ve hayır geleceğine alamet eder.

Kahve falında köpeğin eve işediğini görmek hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına işaret eder.

Kahve falında babanın işediğini görmek edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, sıkıntılarının günden güne artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında işediği yeri temizlemek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayağına işediğini görmek başarılı bir kariyere sahip olunacağına, aydınlık bir döneme girileceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir