AnaSayfa / Genel / Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek zenginlik kazanacağına, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, hayırsız kişilerle muhatap olmak zorunda kalınacağına, büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, çok pratik bir şekilde hareket edeceğine ve daha iyi bir duruma gelmek için sürekli koşturacağına, yeni kararlar alıp, yeni başlangıçlar yapacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüleceğine, sadece istemenin ya da düşünmenin yetmeyeceğine yorulur.

Kahve falında üstüne köpek işediğini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla, sevgilinizle ya da işle ilgili veya yaratıcı planlar üst üste gelebilir, çifte randevulardan kaçınmak için zamanınızı doğru kullanmalısınız.

Kahve falında üstüne köpek işediğini görmek kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, en kötü zamanında bu kişi tarafından düzeltileceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin üstüne işediğini görmek kariyer konusunda istenilen duruma ulaşıldıktan sonra evlilik yapılacağına, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet eder.

Kahve falında başkasının üstüne işediğini görmek hiçkimsenin yapmaya cesaret edemeyeceği bazı işlere gireceğine, içinden çıkılmaz bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında üstüne işediğini görmek kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi üstüne işediğini görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına delalet eder.

Kahve falında bebeğin üstüne işediğini görmek işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında kocasının üstüne işediğini görmek borçlanacağına, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kedinin üstüne işediğini görmek eşlerin muhabbetinin artacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir