AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün etini kesmek

Kahve falında ölünün etini kesmek

Kahve falında ölünün etini kesmek bir sebeple hiç olmayacak bazı durumlar ile karşılaşacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına, sıkıntı çektiği bir dönemde eline geçen fırsatları çok iyi değerlendireceğine ve çok doğu bir kişi olacağına, işe giren herkesin kalkınacağına, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, büyük umutlarla gireceği ihalelerden yana da hayal kırıklığı yaşayacağına, ancak kendisini daha sonra toparlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün etini kesmek gördüyseniz:

  • Eşitlik prensibine dayalı madd manevi alışverişler yapılabilir.

Kahve falında ölünün etini kesmek sağlık sorunun kalmayacağına, sıkıntılarını atacağına işaret eder.

Kahve falında ölü eti kesmek kazancının tükenmeyeceğine, çalışmaların, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine delalet eder.

Kahve falında hindi eti kesmek sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına rivayet eder.

Kahve falında et kesmek işlerini kısa zamanda büyüteceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında satırla et kesmek canını sıkılacağına, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kendi etini kesmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, makam ve rütbe edineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuzu eti kesmek fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına, kişinin her zaman akılcı davranarak, fırsatları en iyi şekilde değerlendireceğine delalettir.

Kahve falında eti kesmek bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, yakın zamanda başınıza bazı sıkıntılar geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir