AnaSayfa / Genel / Kahve falında et kesmek

Kahve falında et kesmek

Kahve falında et kesmek yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, ruhlarına mevlit okutacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına, her zaman hakkına sahip çıkacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına ve kısa süre sonra da onları tamamen geçeceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, aile bireyleri ile hiç yoktan yere tartışma yaşayacağına, kişinin tek başına kalacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine işaret eder.

Kahve falında et kesmek gördüyseniz:

  • Ruhsal durumunuzu, iş hayatınızı ya da ortak kaynak kullanımını gerektiren konular ön plana çıkıyor.

Kahve falında domuz eti kesmek işlerin devam edeceğine, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine işarettir.

Kahve falında çiğ et kesmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına işarettir.

Kahve falında eti kesmek büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına, çok büyük işler gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında kuzu eti kesmek herkesin sakinleşmesi için konuşarak ortamın huzura kavuşmasına yardımcı olunacağına, gözyaşlarının dineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kendi etini kesmek aile içinde huzurunun ve neşesinin kalmayacağına, yaptığı çalışmalar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine ve resmi bir kurumda çok üst kademelerde görev alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında beyaz et kesmek daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti kesmek çok mutlu ve huzurlu bir kişi olacağına, sorunlu ve sıkıntılı kişilerle bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölmüş birinin etini kesmek rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine ve bundan güç alacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir