AnaSayfa / Genel / Kahve falında kuzu eti kesmek

Kahve falında kuzu eti kesmek

Kahve falında kuzu eti kesmek kötü sözler duyulacağına, hastalıklara şifa bulunacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, bolluğun ve bereketin düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, eline geçen tüm fırsatları bu sayede değerlendireceğine, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine delalettir.

Kahve falında kuzu eti kesmek gördüyseniz:

  • Size verilen nasihat veya bilgilere dikkat edin.

Kahve falında kuzu eti kesmek verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, parasal darboğazdan kurtulup ferahlığa ve düzlüğe çıkılacağına yorulur.

Kahve falında beyaz kuzu kesmek umutsuzluğundan ve gelecek kaygısından kurtulacağına, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Kahve falında kuzuyu kesmek hatalarından erken döneceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına alamet etmektedir.

Kahve falında kuzu kesmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine işarettir.

Kahve falında kuzu eti almak kendisine zafer getirecek yatırımlara gireceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş kuzu eti yemek parasal olarak büyük sıkıntılar yaşanacağına, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalet eder.

Kahve falında kuzu eti pişirmek parasız ve aşsız günlerin geride kalacağına, ancak yakın bir zaman içinde işlerinin ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kasaptan kuzu eti almak falı kapatan kişinin gönlüne ve kafasına göre bir kişi ile birliktelik yaşayacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir