AnaSayfa / Genel / Kahve falında eti kesmek

Kahve falında eti kesmek

Kahve falında eti kesmek büyük başarılar ve ödüller kazanılacağına, kimseye el açmadan yaşayacağına, hem de iyi bir mümin olarak yoluna devam edeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine, gereksiz bir harcama yapılacağına, bu harcama yüzünden aksayan bir ödemeden ötürü bir ahbapla ters düşüleceğine, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına delalet etmektedir.

Kahve falında eti kesmek gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız, çocuklarınız veya partnerinizle ilişkilerinizi güçlendirebilir, ilham veren aktivitelere katılarak yeni ilişkiler kurabilirsiniz.

Kahve falında canlı insan eti kesmek kısa süreli bir hastalık yaşayacağına, bu yüzden bir dönem üzüleceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sığır eti kesmek hayat boyu kendisine yardım eden insanlar sayesinde hiçbir zorluk çekmeden yaşayacağına, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında et döner kesmek onun sevincini de, mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, işinin en iyisi olan bu insanlarla ortak iş yapacağına delalettir.

Kahve falında bıçakla et kesmek eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine işaret eder.

Kahve falında domuz eti kesmek ilerleyeceğine ve rahat geçim sağlayacağına, ancak işle ilgisi olmayan, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalet eder.

Kahve falında donmuş et kesmek çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine işaret eder.

Kahve falında deve eti kesmek umutsuz ruh halinden sıyrılacağına, korkularının, endişelerinin, borçlarının, yaşam zorluklarının, imkânsızlıklarının biteceğine, karşısına hayırlı kapıların açılacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak eti kesmek umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir