AnaSayfa / Genel / Kahve falında hindi eti kesmek

Kahve falında hindi eti kesmek

Kahve falında hindi eti kesmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, işlerinin günden güne bozulacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, kendisini kötüleyen ve çekemeyen insanlar yüzünden büyük bir sıkıntı çekeceğine, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, bütün malını mülkünü varını yoğunu harcayabileceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hindi eti kesmek gördüyseniz:

  • Kendinizi iyi hissetmek için, size bazı anıları hatırlatan eşyalarınızı düzenleyebilirsiniz.

Kahve falında hindi eti kesmek hayatın alınacak haberler üzerine düzene gireceğine, kazancının çok daha fazla olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hindi kesmek mesleki başarı yakalamak adına pek çok kursa katılacağına, pişman olacağı şeyler yapacağına alamet eder.

Kahve falında hindi eti almak anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ hindi eti görmek ortaklık kurulan bir kişiden gelen yardım ya da desteklerle kurtuluşa erileceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hindi et görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, sürekli herhangi bir kazanç getirmeyecek işler ile uğraşacağına delalet eder.

Kahve falında hindi eti yemek gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine inanılır.

Kahve falında pişmiş hindi eti yemek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine inanılır.

Kahve falında hindi eti görmek aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir