AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün elbisesini görmek

Kahve falında ölünün elbisesini görmek

Kahve falında ölünün elbisesini görmek hayli sağlam başarılara imza atacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına, biraz rahatsızlanacağına ve çok sıkıntılı olduğu bir durumda bir kişinin işlerini düzelteceğine, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, böylece içinde bulunulan durumun nasıl çözüleceğini ortaya koyacağına ve vakit kaybetmeden müdahale ederek işleri eski haline getireceğine, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, ortaklıkların bozulacağına işaret eder.

Kahve falında ölünün elbisesini gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla birlikte eğlenceli bir ortamda bulunmanız mümkündür.

Kahve falında ölünün elbisesini almak çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine, yaşama biçimini ve düşüncelerini sorgulayacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ölü elbisesi görmek hastalıkların şifa bulacağına ve çok uzun bir süredir devam eden kötü olayların artık sona ereceğine, ağır olmayan şartlarda çalışarak örneğin; yönetici koltuğunda oturarak para kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye elbise almak kendisine verilen fırsatları çok iyi bir şekilde kullanarak işlerinde daha büyük çalışmalar ortaya koyacağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise almak eğlenceli ve güzel ortamlarda bulunacağınıza, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise vermek tazeleneceğine, yenileneceğine ve sıhhate kavuşacağına, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Kahve falında bir ölünün elbisesini giymek emeklerinin karşılığını alacağına, rızkının kesileceğine, güzel günlerinin geride kalacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden elbise almak bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok zor bir duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü siyah elbiseyle görmek yaptığı çalışmaları ve ortaya koyduğu davranışları sorgulayacağına, yaptıkları ile pek çok kişinin eleştirisini alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir