AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine elbise vermek

Kahve falında ölü birine elbise vermek

Kahve falında ölü birine elbise vermek sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden yakın zamanda kurtulacağına, eğlenceli ortamlara gireceğine, daha bir sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise vermek gördüyseniz:

  • Bazı konularda ortak çözüm üretmek ya da ortak bir noktada buluşmak zor olabilir.

Kahve falında ölü birinden elbise almak huzurlu ve sakin bir yaşama, sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine delalettir.

Kahve falında ölüden elbise almak daha farklı işlerle de uğraşılmaya başlanacağına, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü elbisesi giymek gelir elde edeceğine, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına delalettir.

Kahve falında ölünün elbisesi görmek zenginliğinin, konforunun artacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün elbisesini görmek sıhhat ve huzur bulacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına tabir olunur.

Kahve falında ölünün elbisesini yıkamak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok büyük emek vererek hazırladığı bir çalışmadan beklediği verimi ve kazancı elde edemeyeceğine delalettir.

Kahve falında ölü birini takım elbiseli görmek yaşadığı sorunlar yüzünden yeni bir iş bakmaya başlayacağına, yardıma muhtaç insanların yardım isteklerine cevap verileceğine ve çok hayır duaları alınacağına delalet eder.

Kahve falında ölü elbisesi yıkamak kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir