AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye elbise almak

Kahve falında ölüye elbise almak

Kahve falında ölüye elbise almak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, geçim sıkıntısının biteceğine, evinde nimetin ve verimin çoğalacağına, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, tartışılan bir konuda yeniden sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, hayırlı bir yuva kuracağına, hane içinde rahatının yerinde olacağına ve bundan sonra kalan hayatının huzur ve mutluluk içinde geçeceğine, bir sebeple yapılan işin kısa bir zaman içinde gözden geçirilip farklı şekillerde yapılması ya da yerini yeni bir işe bırakması gerektiğine ve bu şekilde daha doğru bir iş yapılacağına yorulur.

Kahve falında ölüye elbise almak gördüyseniz:

  • Bence yardımcı olmalısınız.

Kahve falında ölünün elbisesini giymek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına alamet eder.

Kahve falında ölüden elbise almak hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü mavi elbiseyle görmek çevresindeki herkese yardımcı olacağına, bir sebeple aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ölü birinden elbise almak tanıdığı kişinin meslek ve işine, görüş ve düşüncesine uymaya, alınacak iş tekliflerini değerlendirerek başka sektörlerde de aynı başarılı çalışmaları yineleyeceğine delalet eder.

Kahve falında ölü elbisesi giymek bol para kazanacağına, ancak daha sonra yaşanacak bazı hayırlı olaylar sayesinde durumların düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüyü siyah elbiseyle görmek gerçek mutluluğun tadına varma şansına nail olacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına delalettir.

Kahve falında ölüyü yeşil elbiseyle görmek kolay yoldan gelir elde edeceğine, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birine elbise almak sağlığının ve işlerinin bozulacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir