AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölünün diri görmek

Kahve falında ölünün diri görmek

Kahve falında ölünün diri görmek sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, işinde büyük başarılar alacağına, gelirinin artacağına ve yüzünün güleceğine, kısmetlerinin çok kısa zamanda tükeneceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, iş dünyasında sevilen ve saygı gösterilen bir kişi olunacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, de elinin bollaşacağına, yeni bir iş kapısının ya da uzun yıllardan beri askıda kalmış bir projenin üzerine güneş doğacağına işarettir.

Kahve falında ölünün diri gördüyseniz:

  • Yeni planları devreye sokabilirsiniz.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek neşeleneceğine, yarınlarına umutla bakacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü ve diri balık görmek çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine ve geçmişte çekilen büyük acıların unutulacağına, kazadan ve beladan başının kurtulmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insanın diri görmek tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, işlerinin kısa süre içinde hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine yorulur.

Kahve falında ölü dedesini diri görmek bir araya geleceğine, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü diri ama hasta görmek parasının da, malının da eksilmeyeceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü bir insanı diri görmek hastalıklarının azalacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölünün diri görmek yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir