AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek

Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek

Kahve falında ölen birinin bağırdığını görmek devletin en yüksek mercilerinde önemli görevleri ifa edeceğine, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, yüzünün her daim güleceğine, işinden geri kalacağına, şansının hep açık olacağına, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, iş güç sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölen birinin bağırdığını gördüyseniz:

  • Kayıtsız kalmak anlamına gelse bile, pozitif görünmeye çalışın.

Kahve falında babanın bağırdığını görmek kişinin tek başına başladığı işinde giderek pek çok kişiye de maaş verecek düzeye geleceğine, hayırlı olayların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında kardeşine bağırmak bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına tabir olunur.

Kahve falında kaynanaya bağırmak yaşanacak bir gönül ilişkisi sayesinde çok büyük bir mutluluğa kavuşulacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına yorulur.

Kahve falında birini bağırmak çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, işlerinin tutacağına alamet eder.

Kahve falında ağlamak bağırmak sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, maddi ve manevi sorunlarının biteceğine ve hayalini kurduğu hayata her geçen gün daha fazla yaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında arkadaşa bağırmak kafasının rahatlayacağına, alkış alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yardım için bağırmak gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdığın birine bağırmak zaman içinde daha güzel günler göreceğine, sevdiği kişilerden alacağı destek sayesinde çok mutlu olacağına, çaresizliğinin büyüyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir