AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine bağırmak

Kahve falında birilerine bağırmak

Kahve falında birilerine bağırmak sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, çıkılacak bir seyahatin ardındna yakın bir arkadaşla birlikte bir çalışma yapılacağına, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, parasız ve ekmeksiz kalacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, şanssızlığın, kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerine bağırmak gördüyseniz:

  • Yeni kişilerle tanışabilir veya önemli ilişkilerinizi besleyebilirsiniz.

Kahve falında birilerine bağırmak şansının yaver gitmesiyle birlikte bir anda yeniden atılıma geçerek kendini toparlayacağına, en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında anneye bağırmak uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine, gecesini gündüzüne katıp kendi işi için çalışacağına işaret eder.

Kahve falında filin bağırdığını görmek üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına yorulur.

Kahve falında oğlunun bağırdığını görmek anne babanın duaları sayesinde kötü olaylardan uzak durulacağına, ileride saygın bir kimse olacağına işarettir.

Kahve falında eşine bağırmak görmek feraha ermeye, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeytana bağırmak hastalıkların sona ereceğine, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında karısına bağırmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, mutsuz ve kötü günler yaşayacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kardeşe bağırmak aşama göstermeyeceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir