AnaSayfa / Genel / Kahve falında ailece arabaya binmek

Kahve falında ailece arabaya binmek

Kahve falında ailece arabaya binmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine ve sıkıntıların hızlı ve sorunsuz bir şekilde ortadan kaldırılacağına, çok kötü ve sıkıntılı durumlara düşeceğine, elinde avcunda ne varsa satmak zorunda kalacağına, o işten ekmek yiyeceğine, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Kahve falında ailece arabaya binmek gördüyseniz:

  • Size anlatılan herşeye inanmayın.

Kahve falında ailece arabaya binmek sorun üzerine sorun yaşanacağına, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ailece uçağa binmek görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, ruhsal olarak olumlu bir halde olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ailece otobüse binmek hayallerin gerçeğe dönüştürülmesi için gidilen yolda zor duruma düşüleceğine, kudretinin yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında ailece ata binmek maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında aileden birine araba çarptığını görmek işlerinin rast gideceğine, yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine delalettir.

Kahve falında beyaz arabaya binmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, yapılan bir hatanın iş konusunda tecrübeli bir kişinin vereceği fikir sayesinde düzeltileceğine rivayet eder.

Kahve falında arabay binmek hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine ve zararlı bir alışkanlığa başlanacağına, kendisini çok büyük bir mutluluğa götürecek bir konuda adım atacağına inanılır.

Kahve falında birinin arabasına binmek iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir