AnaSayfa / Genel / Kahve falında güneşe yaklaşmak

Kahve falında güneşe yaklaşmak

Kahve falında güneşe yaklaşmak bir takım kişisel problemlerin baş göstereceğine, kısmetinizin açılacağına, maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, verilen duygusal kararlar kadar, anlık çıkışların da kişiye dönüp dolaşıp zarar vereceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde kendisini zor zamanlardan kurtarıp ferahlığa çıkacağına ve hiç olmadığı kadar sevdiği kişilerle büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, karşılaştığı güçlükler ne olursa olsun kişinin asla yenilmeyeceğine, yeni bir şehre ya da ülkeye taşınacağına, bütün sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında güneşe yaklaşmak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık gerektiren, maddi içerikli veya sevgi temalı ilişkilerinizle bağlantılı konularda rahatsızlık yaratan durumlar oluşabilir.

Kahve falında güneşe yaklaşmak yenileneceğine, ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kadına arkadan yaklaşmak çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, örnek insan olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bulutlara yaklaşmak rakipler ile rekabet edemeyecek durumlara düşeceğine, büyük zorluklar yaşayıp en rahat olunan dönemde bile borçlardan ve parasal sıkıntılardan kurtulamayacağına, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine tabir olunur.

Kahve falında erkeğe yaklaşmak yapılan işte yeniden kara geçileceğine, yaşanan bazı sorunlara çözüm bulmak amacıyla uzunca bir yolculuğa çıkacağına, bu sayede sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine yorulur.

Kahve falında ölüme yaklaşmak bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına delalet eder.

Kahve falında arkadan yaklaşmak dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından çok fazla zarara uğramadan kurtulacağına işarettir.

Kahve falında birine yaklaşmak para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, sıkıntılı bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında aya yaklaşmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına ve tüm barışma çabalarına rağmen bu kişi ile aranın bir türlü düzeltilemeyeceğine, kısa süre içinde kendisine çok uygun ve kazançlı işlere gireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir