AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüleri diri görmek

Kahve falında ölüleri diri görmek

Kahve falında ölüleri diri görmek eşinin bir dediğini iki etmeyeceğine, sıkıntılı bir dönemi aştıktan sonra çok iyi ve güzel günler yaşanacağına, az da olsa bir kazanç elde edeceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, planlarının gerçekleşeceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, evlatlarının hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüleri diri gördüyseniz:

  • Mal, para ya da alışverişle ilgili bir konuda sinir bozucu gelişmeler olabilir.

Kahve falında ölü babasını diri görmek daha fazla başarı kazanılacağına, çok güzel ve mutlu günlerin yakında görüleceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kimseyi diri görmek kaldığı yerden devam edebilmesi için bazı yasal izinler almak zorunda kalacağına, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini diri olarak görmek üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, insanlar tarafından tercih edilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü akrabayı diri görmek kendisini bu arzusunun gerçekleşeceğine çok inandıracağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine delalettir.

Kahve falında ölü bir yakınını diri görmek uzun bir süre boyunca zorluk çekileceğine, o kimselerden menfaat göreceğine ve fayda bulacağına delalet eder.

Kahve falında ölüyü diri gömmek saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine, yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün diri olduğunu görmek her şeyin yenileceğine ve bütün işlerin sevinç ve mutlulukla yapılacağına, kısmetinin bollaşacağına delalettir.

Kahve falında ölü dedeyi diri görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir