AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü insanla sarılmak

Kahve falında ölü insanla sarılmak

Kahve falında ölü insanla sarılmak zenginliğe kavuşulacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına, kendisinin de bundan çok memnun olacağına ve olumlu şekilde etkileneceğine, mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine ve sevinçli haberlerin ve büyük başarıların yakında daha da artacağına, anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına, evliliğinin başarılı şekilde yürüyeceğine, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan fal sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine inanılır.

Kahve falında ölü insanla sarılmak gördüyseniz:

  • Duygularınız, arkadaşlarınız veya meslektaşlarınızla ilişkilerinizde davranışlarınızı yönlendirebilir.

Kahve falında ölü insana sarılmak işlerin çok büyük bir aksama yaşayacağına, aydınlık günlerin karanlığa dönüşeceğine, ancak biraz sabırlı olunması ve daha dikkatli davranılması sayesinde her şeyin yoluna gireceğine rivayet eder.

Kahve falında ölü insanla sarılmak hayırlı bir şekilde başlayan bir işin sıkıntı verici bir hal alacağına, hedefine ve amacına giden yolda bir an bile vazgeçmeden, yılmadan, durmadan ve başka yollara sapmadan ilerleyeceğine sonunda da mutlaka emeline nail olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölü insana sarılıp ağlamak elinin bollaşacağına, işinin gücünün yaver gideceğine, kazancı arttıracağına yorulur.

Kahve falında ölü bir insana sarılmak falı kapatan kişiyi çok zor durumlara düşürecek olaylardan kurtulacağına, maddi açıdan güçsüz bir döneme girileceğine, deyim yerindeyse hevesin kursakta kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği insana sarıldığını görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, verilen emeklerin ve yapılan sürprizlerin boşa gideceğine alamet etmektedir.

Kahve falında küs olduğun insanla sarılmak hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş insana sarılıp ağlamak maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, bu sıkıntıların ve sorunların çözümü için bir kişiden yüklü miktarda borç para alınacağına, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş bir insanla sarılmak eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir