AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sarıldığını görmek

Kahve falında ölüyle sarıldığını görmek

Kahve falında ölüyle sarıldığını görmek bazı kayıplar olabileceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, de geleceği için isabetli olacak bir iş yapma fırsatı elde edeceğine, işlerin düzeleceğine ve parasal olarak çok iyi olunacağına, ailesinin bu konuda kendisine destek vermeyeceğine, çok hayırlı ve büyük bir kazanç elde edeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle sarıldığını gördüyseniz:

  • Yaratıcı girişimleriniz sizi keyiflendirebilir.

Kahve falında ölünün sarıldığını görmek mutlu ve huzurlu bir yuvaya, iyi ve anlayışlı bir eşe ve hayırlı evlatlara sahip olacağına, günlerinin güzelleşeceğine işarettir.

Kahve falında ölüyü sarılıp öpmek işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, bu sebeple bazı problemlerin başgöstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye sarılıp öpmek sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak çok büyük sevinç ve büyük bir mutluluk yaşayacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine inanılır.

Kahve falında ölüye sarılıp yatmak kendisine çok uzak ve imkânsız gibi görünen arzularına kavuşacağına, dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine alamet eder.

Kahve falında ölü kadına sarılmak yakın bir arkadaştan ya da bir ahbaptan destek alınacağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüye sarılmak ve ağlamak uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, sonucun kendisi için çok iyi olacağına işaret eder.

Kahve falında ölüyle sarıldığını görmek hayatına renk, eğlence, neşe, geleceğine, başarılarının daim olacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir