AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyü sarılmak

Kahve falında ölüyü sarılmak

Kahve falında ölüyü sarılmak ticaret hayatına atılacağına, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, çok büyük hayır duası alınacağına, maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, tartışmaların araya giren insanlar sayesinde çözüme kavuşacağına, yaşanan tüm sürtüşmelere rağmen bir türlü orta yolun bulunamayacağına, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, günden güne işlerinin daha iyi bir hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında ölüyü sarılmak gördüyseniz:

  • Sürekli karşınıza gelen sorunlar bir kez daha yüzünü gösterebilir.

Kahve falında ölü babasına sarılmak okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine, mesleğinde aranan yetenekli kimse olacağına, mesleğinde atılım yapacağına alamet eder.

Kahve falında ölü kişiye sarılmak hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine yorulur.

Kahve falında ölü birine sarılmak hayatını kolaylaştıracak, renklendirecek ve eğlenceli hale getirecek işler yapacağına, hem günahkâr olma hem de kazalara ve belalara yakın durma durumuyla karşı karşıya kalacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü babaya sarılmak kişinin bundan sonra çok daha farklı bir yaşam süreceğine, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölü sarı yılan görmek maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, evlilikte bazı sorunlar yaşanacağına, işlerin ters gideceğine yorulur.

Kahve falında ölü birisine sarılmak fedakârlıklar yapacağına, kazancının da garanti ve sabit olacağına işarettir.

Kahve falında ölü birine sarılıp öpmek sağlığının yerine geleceğine, hayatının her geçen gün kendisine daha büyük mutluluk ve hayır getireceğine böylece yaşadığı zor, kötü ve sıkıntılı günleri de unutturacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü bir yakınına sarılmak yıllardan beri biriktirdiği parayla edindiği tecrübeyle girdiği işi deyim yerindeyse zirveye çıkaracağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir