AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüyle sarılmak

Kahve falında ölüyle sarılmak

Kahve falında ölüyle sarılmak aile hayatında çok güzel haberler alacağına, yapılacak olan bir çalışmanın büyük ses getireceğine, fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, beğenilen işlere imza atacağına, dertlerin bitip huzura erileceğine, parasal olarak bir kriz yaşanacağına, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına, iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, ne yöne gideceğine karar veremeyen fal sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Kahve falında ölüyle sarılmak gördüyseniz:

  • Şu an düşüncesiz veya rastgele seçimler yapmak doğru olmayabilir.

Kahve falında ölüye sarılıp ağlamak mal veya dünyalığına gelecek zarara, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü dedeye sarılmak gerekse ruhsal olarak içine düştüğü hastalıkları atlatacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine ve zahmetinin artacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine sarıldığını görmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, sıkıntıların ve sorunların çok kısa zamanda sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyle sarılıp yatmak rahat ettirecek bir işe girileceğine, gerekirse başkaları ile ortaklık içine gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü insana sarılmak sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına yorulur.

Kahve falında ölü biriyle sarılmak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, eline geçen fırsatların boşa çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyü canlı görüp sarılmak mirasa, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına, bu sayede kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölü birisiyle sarılmak fal sahibinin hayat koşturmacası içinde sürekli yorulacağına, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir