AnaSayfa / Genel / Kahve falında kaçmak ve korkmak

Kahve falında kaçmak ve korkmak

Kahve falında kaçmak ve korkmak yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, moral ve motivasyon açısından çok iyi bir hale gelineceğine, böylece daha yeni ve daha güzel çalışmalar gerçekleştirebileceği bir ortam kazanmış olacağına, yüzün güleceğine ve böylece moral bulacağına, maddi olarak eksiye düşüleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hanesinin bollukla dolacağına işaret eder.

Kahve falında kaçmak ve korkmak gördüyseniz:

  • Politik davranmalısınız.

Kahve falında korkmak ve kaçmak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, hastalığı ya da bir derdi varsa kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında korkmak kaçmak sorunların ortadan kaldırılacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yılandan korkmak ve kaçmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, çok rahat bir iş hayatı geçireceğine işarettir.

Kahve falında köpekten korkmak ve kaçmak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinden korkmak kaçmak sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kaçmak korkmak üst bir mevkiye terfiye alınacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine tabir olunur.

Kahve falında korkmak birinden kaçmak sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına ve kendisinin olmayan bir borcu ödeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kaçmak ve korkmak kişinin işlerinin yoluna gireceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir