AnaSayfa / Genel / Kahve falında bebekten korkmak

Kahve falında bebekten korkmak

Kahve falında bebekten korkmak işlerini yoluna sokacağına ancak daha sonra edilen yardıma rağmen düşmanlarla işbirliği içerisine gireceğine, borçlarını ödeyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, tüm eğitim hayatında üstün başarı belgesi alacağına, iş hayatında da keza aynı başarıyı devam ettireceğine, zafer ve zenginlik getireceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, adeta havalara uçacağına ve iş hayatı ile ilgili olarak çok büyük ve kazançlı kararlar vereceğine, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebekten korkmak gördüyseniz:

  • Herkesin biraz motivasyona ihtiyacı vardır.

Kahve falında bebekten korkmak hayallerin gerçekleşeceğine ve huzurlu ve mutlu bir aile hayatında kavuşulacağına, hayallerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, dualarının kabul olacağına işaret eder.

Kahve falında uçağa binmek ve korkmak çok zor ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, şansın yüze güleceğine inanılır.

Kahve falında günah işlemekten korkmak evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, işinde ustalaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında deliden korkmak fal sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına, endişelerin sona ereceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına yorulur.

Kahve falında sevdiğinden korkmak çok büyük ve başarılı atılımların yapılacağına, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında patrondan korkmak kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına, hayatında bir takım problemlerin baş göstereceğine, tatsızlıkların yaşanacağına yorulur.

Kahve falında tavşandan korkmak akraba ilişkilerinin her zaman samimi ve sıkı olacağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine alamet etmektedir.

Kahve falında denizde yüzerken korkmak bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, ele geçen kazancın kısa süre içinde biteceğine, kırgınların barışacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına, dertlerin biteceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir