AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye yeşil elma vermek

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek bir sebeple her geçen gün daha büyük bir üzüntüye düşüleceğine, sevilen bir kişi tarafından bir haksızlığa uğranılacağına, ele geçecek haram mal ve paraya, maddi ve manevi kayıp yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı ve güzel şeylerin kısa süreli olarak rafa kalkacağına ve başına gelen kötü bit durum yüzünden sevdiği kişilerin de zarar göreceğine, gereken sabrı göstereceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek gördüyseniz:

  • Bakış açılarını anlamaya çalışmakta fayda var.

Kahve falında ölüden yeşil elma almak yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, uzun yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüye yeşil elma vermek huzurlu ve sağlıklı olunacağına, kişinin her daim iyi anılacağına işarettir.

Kahve falında kırmızı yeşil elma görmek bencil insanlar yüzünden fal sahibinin çok zor durumlar yaşayacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil elma satmak umutların biteceğine, sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil elma ısırmak kısa süre içinde engelleneceğine, bu işle ilgili olarak bazı yalan haberler çıkarılacağına, çalışmalarla ve projelerle ilgili olarak çeşitli vaatler veren kişilerin sırt çevireceğine ve kara kara düşünmeye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında birine yeşil elma vermek bundan büyük kazanımlar elde edeceğine ve olumlu dönüşümler alacağına, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil elma suyu içmek verimli ve bereketli işler yapacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine alamet eder.

Kahve falında oruçlu iken yeşil elma yemek çok zor durumlara düşeceğine, yaptığı şeyden ötürü büyük bir pişmanlık duyacağına, maddi konularda hiç olmadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir