AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma görmek

Kahve falında yeşil elma görmek

Kahve falında yeşil elma görmek takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, elinde bulunan imkânları çok doğru ve iyi bir şekilde kullanacağına, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, hayırlı bir karar verileceğine, malının da hiç olacağına, yanlış anlaşılmalardan dolayı sürekli kendini ispat etmek zorunda hissedeceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, işlerinin ve iletişiminin bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil elma gördüyseniz:

  • İş birliği olumlu sonuç getirmeyebilir.

Kahve falında yeşil elma atmak sevilen ve manevi değeri büyük olan bir eşyanın çalınacağına, uykusuz geceler yaşayacağına ve işlerinde bir türlü doğru kararları veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil elma verdiğini görmek kişinin yaptığı hayırseverlik ve yardım neticesinde de manevi anlamda çok mutlu hissedeceğine, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında ekşi yeşil elma görmek mesleğinde saygınlığının ve zaferlerinin de artacağına, şansının yaver gideceğine, başarılarının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil büyük elma görmek mal ve para kazanılacağına, daha önce uğranılmış olan zararın kısa zamanda kapatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında dalından yeşil elma koparıp yemek sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Kahve falında küçük yeşil elma yemek geçim derdinin sona ereceğine ve kötü günlerinin de unutulacağına, tövbelerinin karşılık bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında iki yeşil elma görmek her türlü iş pürüzünü yok ederek geleceğe daha umutlu bakacağına, işten güçten elini eteğini çekeceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük tartışmalar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yeşil elma aldığını görmek kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, etrafındaki insanlardan destek görmeyeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir