AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil elma satmak

Kahve falında yeşil elma satmak

Kahve falında yeşil elma satmak kısmetinin her zaman açık olacağına, aile bireylerinin birbirlerine verecekleri destekler sayesinde işlerin eskisinden daha iyi ve daha büyük bir hale dönüşeceğine, yapılan çalışmalara ve ortaya konulan projelere zarar vermeye ya da leke sürmeye çalışan insanlarla muhatap olunacağına, kendisini çekemeyen insanları yenilgiye uğratacağına, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, sevdiği kişiler ile sıkıntılarını aşacağına, insanlarla sıcak ilişkiler içerisinde olacağına inanılır.

Kahve falında yeşil elma satmak gördüyseniz:

  • Jest için yapılan anlaşmalar v.b şeyler gereken çerçevenin dışına çıkabilir, özür dilemek yerine gülüp geçmekte fayda var.

Kahve falında yeşil elma satmak çok büyük iş deneyimi kazanılacağına ve aileden birine yapacağı bir iş için maddi ve manevi olarak büyük destek verileceğine, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine ve deneyim kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elma satmak sürpriz gelişmelerin arka arkaya geleceğine, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı elma satmak ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına, aile ve özel hayatının sorunsuz geçeceğine işarettir.

Kahve falında yeşil fasulye satmak ailesi ile mutlu olacağına, kazancının artacağına, hayatının çok daha konforlu, güzel ve yaşanılır hale geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil zeytin satmak çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, hoşgörülü biri olunacağına yorulur.

Kahve falında yeşil biber satmak çok sevinçli ve huzurlu günler görüleceğine, malların çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında yeşil ceviz satmak sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, düşman hususunda keder ve üzüntüye alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil soğan satmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile hayatı içinde çok güzel gelişmeler yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir