AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tatlı yemek

Kahve falında ölüden tatlı yemek

Kahve falında ölüden tatlı yemek oldukça büyük bir tehlike geçireceğinize, özel hayatında heyecanlı ve mutlu zamanlar yaşayacağına, güleceğine, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, aşırı hırs nedeni ile gözleri kapanan kişilerin sonunda büyük hatalar yapacağına, onun yolundan ayrılmayacağına, onunla kardeşten daha yakın olacağına, böyle bir insanı tanıdığı için kendini çok şanslı sayacağına ve onun kıymetini bileceğine, bütün maksatlarının gerçekleşmesi, diğer aile bireylerinin de işe katılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden tatlı yemek gördüyseniz:

  • Bazılarımız hayatlarında ne kadar alıyorum ne kadar veriyorum sorgulamalarını arttırabilir.

Kahve falında ölüden tatlı yemek kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına, maddi zararının giderileceğine, büyük maddi ve manevi kayıplara uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, tatmadığı ve bilmediği duyguları tadacağına inanılır.

Kahve falında ölüyle tatlı yemek geçim kaygısı duymayacağına, göğün sallandığını görmesi, tüm insanları ilgilendiren bir musibetin baş göstereceğine işarettir.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek elini verdiği bir işe sonradan kolunu da kaptıracağına, çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ölüden tatlı almak amaçların gerçekleşmeyeceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek işlerin kısa sürede çözüme kavuşacağına, atılan adımların ferahlığa çıkacağına, zorlukların, dertlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına, kırılan kalplerin tamir edileceğine, aile hayatının hayır getireceğine, uzun bir süreden beri düşünülen bir çalışmaya girileceğine, edilen duaların yakın zaman içinde kabul olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine tatlı vermek kötü ve zor günler geçireceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, yapılan hatalar ve verilen yanlış kararlardan ötürü iş dünyasında prestij kaybı yaşanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir