AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden tatlı almak

Kahve falında ölüden tatlı almak

Kahve falında ölüden tatlı almak kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, hiç beklemediği bir anda çok güzel fırsatlar elde edeceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hatasız ve en başarılı şekilde iş yapmak için çaba gösterileceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, büyüklerine karşı saygılı ve vefalı biri olacağına, duaların boşa gideceğine ve karşılanması neredeyse mümkün olmayacak zararların yaşanacağına, fırsatların daha büyük getirileri olacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden tatlı almak gördüyseniz:

  • Maddi içerikli konularda zıt fikirlerle karşı karşıya kalabilirsiniz.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek alacağı birçok desteğe ve vereceği kararlara rağmen bir türlü kendisini toparlayamayacağına ve gittikçe daha kötü bir duruma düşeceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına inanılır.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek ekmeksiz ve aşsız kalacağına, yapılan hataların telafi edileceğine ve hayırlı bir işi bitirmek için çıkılan yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden tatlı yemek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine, iş hayatı ile ilgili doğru ve hayırlı kararların alınacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına işarettir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, onunla mutlu bir hayat kuracağına, bu kimsenin kendisini desteklemesi sayesinde işini yoluna koyarak bol kazanç elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüden tatlı almak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işarettir.

Kahve falında ölü birinden tatlı almak çok büyük hayalkırıklığı yaşayacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, mutluluk dolu haberler alacağına, sıkıntılarını aşacağına, komşuları arasında çok sevilen biri olacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, hayata sıkı sıkı sarılacak olan fal sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, ilerleyen günlerde küçük olsa da kişiyi heyecanlandıracak haberler alınacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir