AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine tatlı vermek

Kahve falında ölü birine tatlı vermek

Kahve falında ölü birine tatlı vermek mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, dedikodu yüzünden bir akrabanızla ufak bir tartışma yaşanacağına, sohbetinin bozulacağına, kırılan umutların tekrar filizleneceğine, hayallerinin teker teker gerçekleşeceğine ve çok mutlu ve huzurlu bir aile hayatı yaşayacağına, yeni ortamlarda popüler bir kişi olup, herkesin ilgisinin çekileceğine, çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına yorulur.

Kahve falında ölü birine tatlı vermek gördüyseniz:

  • Yaratıcılık isteyen, artistik ya da estetik konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, tüm düzenin alt üst olacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüyle tatlı yemek sorunlarla ve sıkıntılarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, bütçesinde çok uzun süre onarılmayacak açıklar meydana geleceğine, zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüden tatlı yemek ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, torununun çocuğunu görecek kadar yaşayacağına ve hastalık yüzü görmeyeceğine işarettir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek iş açısından da verilen kararların en isabetli şekilde hedefine ulaşacağına, kişinin alim olacak kadar ilim ve fenne önem vereceğine, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek aşama göstermeyeceğine ve iyi şekilde sonuçlanmayacağına, kazancının günbegün artacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde sıkıntılarının ve sorunlarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinin tatlı yediğini görmek ekonomik şartlarının iyileşeceğine, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına delalet eder.

Kahve falında ölüden tatlı almak belalı insanlara denk geleceğine, iş hayatı içinde çok üst noktalardaki mevkilere çıkılacağına rivayet eder.

Kahve falında ölü birinden tatlı almak sorunlarla ve sıkıntılarla uğraşacak gücünden ve inancından olacağına, her zaman kendisine destek olan, güzel bir bayanla evlilik yapacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir