AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden tatlı almak

Kahve falında ölü birinden tatlı almak

Kahve falında ölü birinden tatlı almak ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, iş hayatında çok hayırlı ve büyük kazançlar sağlayacak çalışmalar gerçekleştirip hiç aklına gelmeyecek kadar büyük başarılara imza atacağına, geçim ve kazanç hususunda keder ve üzüntüye, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, daha iyi şartlara ve imkânlara sahip olacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birinden tatlı almak gördüyseniz:

  • Dostlar arasındaki iletişimi sağlayabilir, dargınları barıştırabilir veya bir işi yapmalarında yardımcı olabilirsiniz.

Kahve falında ölü birine tatlı yedirmek üzüleceğine, pişman olacağına, hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle tatlı yemek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölünün elinden tatlı yemek ferah düzeyinin yükseleceğine, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden tatlı almak bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, sevgi göreceğine işarettir.

Kahve falında ölüye tatlı yedirmek kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, keyfinin ve huzurunun kaçacağına delalet eder.

Kahve falında ölünün tatlı yediğini görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden tatlı almak çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine, sıcak ve uzun süreli dostluklar kurulacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine tatlı vermek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir