AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden sarımsak almak

Kahve falında ölüden sarımsak almak

Kahve falında ölüden sarımsak almak başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, kurulan ortaklıkların yeni kapılar açacağına, bir sebeple istediği kazancı elde edemeyeceğine, kazancının çoğalacağına ve rızkının genişleyeceğine, rakiplerin oyununa gelineceğine, ortaya konulan çalışmalar yüzünden büyük maddi zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında ölüden sarımsak almak gördüyseniz:

  • Tam tersi, olayları daha da olumsuz hale getirebilir.

Kahve falında ölüden sarımsak almak çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına delalettir.

Kahve falında sarımsak ektiğini görmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, iş hayatında saygı göreceğine tabir olunur.

Kahve falında taze sarımsak almak çok büyük bir kırgınlık yaşamış olan kişileri barıştıracağına, ünlü biri olarak herkesin saygısını kazanacak olan kişinin yaşamı boyunca ismini duyuracak işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pazardan sarımsak almak aradaki tatsızlığın kısa sürede halledileceğine, ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsak diktiğini görmek tüm bu durumlara karşı azimle ve sabırla çalıştığı için sorunlarının üstesinden geleceğine ve her zaman çok iyi işlere imza atıp başarı kazanacağına, çok büyük üzüntüler yaşanacağına işarettir.

Kahve falında birine sarımsak vermek kısmetlerin günden güne artacağına, bolluk bereket içinde ve sevinçli bir hayata merhaba denileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında bahçede sarımsak görmek zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına, hastalıklarının ilacını alacağına bu sayede hem ruhen hem de bedenen iyileşeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir