AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birinden sarımsak almak

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, yıllar boyunca bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, eski huzurun yeniden sağlanacağına, gittiği yerde çok iyi işler gerçekleştireceğine, kendisini çekemeyen insanlardan gelecek olan kötülükler yüzünden işlerde yaşanan aksamaların sonunda düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak gördüyseniz:

  • Başkalarının hatalarını siz ödemek zorunda değilsiniz.

Kahve falında ölüden sarımsak almak üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine işarettir.

Kahve falında ölü birinden sarımsak almak olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine, hem de çok üzüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsaklı ekmek görmek çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, hiç sıkıntı çekilmeden rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında soyulmuş sarımsak görmek canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına alamet eder.

Kahve falında sarımsaklı köfte yapmak işlerinin ve düzeninin bozulacağına, neşesinin, keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, güzel huylarını ve inancını bir kenara atacağına, toplumda suçlu, Allah katında da günahkâr durumuna düşeceğine delalettir.

Kahve falında pişmiş sarımsak görmek şans konusunda sıkıntı çekmeyeceğine, kendisinden hayır beklenemeyen dosta işaret etmektedir.

Kahve falında sarımsak taneleri görmek hayırlı başlangıçlar yapacağına, yeni işler peşinde koşulacağına delalet eder.

Kahve falında bahçeden sarımsak toplamak rakiplerine karşı fark atarak onları gerisinde bırakacağına, düşmanlarını alt edeceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir