AnaSayfa / Genel / Kahve falında birine sarımsak vermek

Kahve falında birine sarımsak vermek

Kahve falında birine sarımsak vermek büyük bir kavgaya tutuşacağına, gözyaşına boğulacağına, kişinin mutluluk gözyaşı dökeceğine ve uzun süre yaşadığı güzel olayların etkisinde kalacağına, yetkili bir göreve atanacağına, istediği makama geleceğine, üstün başarılar ve zaferler elde edeceğine, bu sayede ailesini hem gururlandıracağına, kötüyse düzeleceğine, maddi sıkıntıların biteceğine, işlerin yoluna gireceğine ve geçim derdinin de son bulacağına, makam edineceğine ve variyet sahibi olacağına alamet eder.

Kahve falında birine sarımsak vermek gördüyseniz:

  • Kazanmak için oynamalısınız.

Kahve falında sarımsak ekmek yemek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine ve sevinilecek bir haber alınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ sarımsak yemek çok büyük çalışmalara girileceğine, büyük fırsatlarla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında birine sarımsak vermek bolluk içinde yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının sarımsak yediğini görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine rivayet eder.

Kahve falında sarımsak soymak sevdikleri ve ailesi ile çok mutlu olacağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, hayatı boyunca bir daha fakirlik ve yokluk görmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kuru sarımsak görmek sahip olduğu malın miktarında artış yaşanacağına, uzun süre boyunca kendisini işine adadığı için sorunlu bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarımsak soyarken görmek bozulan sağlığın düzeleceğine, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında sarımsak bahçesi görmek borcunun da hafifleyeceğine, sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir