AnaSayfa / Genel / Kahve falında çetik patik görmek

Kahve falında çetik patik görmek

Kahve falında çetik patik görmek elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve güzel mevkilere geleceğine, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, aile bireylerini mutlu edecek bazı kararlar alınacağına, onlar sayesinde hayırlı fırsatlar elde edeceğine, yakın bir zaman içerisinde çok sıkıntılı hallere ve durumlara düşüleceğine, ardından bu kişiye açılacağına, hiçbir eksiğinin kalmayacağına, kalabalık bir eğlence mekânında keyifli ve zevkli vakit geçireceğine, iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, belalara denk gelmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında çetik patik gördüyseniz:

  • Planlarınızı renklendirebilecek veya size genel katkıları olabilecek seyahatler ya da kısa ziyaretler söz konusu olabilir.

Kahve falında ayağa patik giymek çok büyük başarılar kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, rakiplerine kızmasına ve onlarla arasına duvar örmesine sebep olan davranışları huy edineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında örgü patik almak işlerin gittikçe artacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yün patik giymek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, manevi ve ailevi sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine rivayet eder.

Kahve falında yırtık patik görmek hayatın kolaylaşacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına inanılır.

Kahve falında turuncu patik görmek kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, kem gözlü insanların da nazarına uğrayacağına, işlerinin iyi gideceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil patik görmek huzurlu günler görüleceğine, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına alamet eder.

Kahve falında çetik patik görmek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine ve malının çalınacağına, günlerini bunun için harcayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek patik görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir