AnaSayfa / Genel / Kahve falında çorap patik görmek

Kahve falında çorap patik görmek

Kahve falında çorap patik görmek ters giden işlerin edilecek dualar sayesinde yoluna gireceğine, başarılı olacağına ve başarılarının süreceğine, ayrıcalık elde edeceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, kazancında da artış meydana geleceğine, para pul sahibi olacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında çorap patik gördüyseniz:

  • Planlamaları buna göre yapmakta fayda var.

Kahve falında çorap patik görmek kendisinden mevki olarak üstün bir kimseden yardım görüp, kendi işinin başına geçeceğine ve büyük, önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, üzgün, mutsuz ve moralsiz olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında patik çorap görmek insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, bir süre sonra tüm alın terinin karşılığını en iyi şekilde alacağına rivayet eder.

Kahve falında patik istemek dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına, hayattan yana keyif bulacağına işarettir.

Kahve falında pembe patik görmek umutlarının biteceğine, düşmanlarınızın size zarar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında patik işlemek sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında patik hediye etmek çok saygın bir kişi olarak yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında büyük patik görmek manevi açıdan kendisini daha güçlü ve daha azimli hissedeceğine ve iş yerinde bir aile ortamı kuracağına, çok mutlu olunacağına ve yapılmış olan yatırımların büyük kazanç getireceğine inanılır.

Kahve falında patik görmek hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine, iş sahibi olunacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir