AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah bebek patiği görmek

Kahve falında siyah bebek patiği görmek

Kahve falında siyah bebek patiği görmek ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine, çok kötü günler geçirileceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine, çekilen bir çilenin maddi olarak büyük bir zarar verdikten sonra sona ereceğine, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, yanlış yollardan döneceğine, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına delalettir.

Kahve falında siyah bebek patiği gördüyseniz:

  • Açık olun, yoksa kaybeden siz olursunuz.

Kahve falında siyah bebek patiği görmek herşeyin daha fazlasına kavuşacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında siyah patik görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanacak bir sorunla uğraşmak zorunda kalınacağına, çok üzüntülü ve endişeli olaylar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında mavi bebek patiği görmek tatlı ve güzel bir yoğurt görmesi ise alın terinin karşılığını alacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine ve eşlerin çok mutlu olacağına işaret eder.

Kahve falında bebeğe patik giydirmek bir sebeple iş konusunda adım atmakta biraz korkak davranacağına, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek patik görmek müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine işaret eder.

Kahve falında sarı bebek patiği görmek belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bebek patiği görmek çok büyük ve hayırlı çalışmalara girerek çok başarılı işler ortaya koyacağına, sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kazancının günden güne artacağına, sorunlarının kısa bir süre içinde çözüme kavuşacağına, girdiği işlerin herkes tarafından takip edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı bebek patiği görmek kazancından başkalarına da vereceğine, büyük sorunlar ile boğuştuğu bir dönemde kendisini çok üzecek bir olayla karşılaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir