AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak onun iyi olduğunu öğreneceğine, hayatının çok güzel yönde ilerlediğini duyacağına, kişinin zor ve mutsuz günler geçireceğine, sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, üzüntülerinden kurtulacağına, para sıkıntısının olmayacağına, ailesinin geçimini sağlayamaz noktaya geleceğine, işlerinin de hal yoluna gireceğine, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine yorulur.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak gördüyseniz:

  • Gözlerin üzerinize çevrilmesi pek çok kişinin aksine sizi rahatsız edeceğe benziyor.

Kahve falında ölüden nazar boncuğu almak ister istemez çok üzüleceğine, oğlu evli ise boşanacağına inanılır.

Kahve falında birinden nazar boncuğu almak istihdam edeceğine, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına işarettir.

Kahve falında nazar boncuklu yüzük takmak bulunduğu yeni durumdan çok memnun olacağına, borçlarını rahatlıkla ödemeyi başaracağına delalettir.

Kahve falında denizden nazar boncuğu toplamak kendisini çaresiz ya da güçsüz hissetmeyeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına alamet eder.

Kahve falında nazar boncuğu görmek para konularında talihsizliklerin peş peşe geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine delalettir.

Kahve falında nazar boncuklu anahtarlık görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, iş hayatında engel olmaya çalışan rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret eder.

Kahve falında altın nazar boncuğu görmek umduğunu bulamayacağına, kafasını toparlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nazar boncuklu kolye almak yaptığı hataları düzelteceğine, gireceği işlerde alacağı başarılar sayesinde çok büyük işadamlarının dikkatini çekeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir