AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır yiyen birini görmek

Kahve falında mısır yiyen birini görmek

Kahve falında mısır yiyen birini görmek hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, çalıştığı yerde amir olacağına, ancak daha sonra girdiği ortamdaki kişilerin sıcakkanlı tavırları ve yaklaşımları nedeni ile tüm çekingenliğini üzerinden atacağına, çalışan kişiler için iş değişikliği yapılacağına, aile bireyleri arasında ortaya çıkan sorunları yakın bir zaman içinde çok büyük sıkıntılara girmeden ve elindeki imkânları kullanarak çözeceğine inanılır.

Kahve falında mısır yiyen birini gördüyseniz:

  • Geçmiş hataları tekrarlamamakta fayda var.

Kahve falında patlamış mısır yapmak iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına işaret eder.

Kahve falında mısır yemek ona şifa olmayacağına ve rahatlık getirmeyeceğine, sorunlarına da çözümler bulacağına işaret eder.

Kahve falında birine mısır vermek uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı ve üzüntülü durumların sona ereceğine ve insanlardan çok büyük övgüler ve takdirler alınacağına, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına tabir olunur.

Kahve falında patlayan mısır görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda da vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, sayılacağına tabir olunur.

Kahve falında mısır tarlasına girmek büyük üzüntüler yaşayacağına, zor günlerin sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mısır ekmeği görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, kişinin kudret ve itibar sahibi olacağına yorulur.

Kahve falında bardak mısır görmek huzurlu bir yaşama sahip olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır közlemek şükür içinde bir hayat süreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir