AnaSayfa / Genel / Kahve falında mısır satan görmek

Kahve falında mısır satan görmek

Kahve falında mısır satan görmek her kararlarında onların arkasında olacağına, geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, yaşayacağı sıkıntılı ve kötü durumlar yüzünden üzüleceğine, uğranan zarardan kurtulmak amacıyla destek alınamadığı ve yardım bulunamadığı için zararın ve krizin daha da büyüyeceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine ve hayır duaları alınacağına, kazancının bu kişi tarafından gizli gizli azaltılacağına, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına, kardeşlerle birlikte girilen bir işte hayırlı bir sonuca ulaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında mısır satan gördüyseniz:

  • Belli bir olay veya durum için fazlaca gayret göstermeye değip değmeyeceğini iyi hesaplamalısınız.

Kahve falında kuru mısır görmek muradın gerçekleşeceğine, uzun bir seyahate çıkılacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına delalet eder.

Kahve falında çürük mısır görmek kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında mısır kızartmak fal sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, alınteri dökülerek rızık elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında mısır çerezi görmek yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına ve geçim sıkıntısı çekileceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mısır sattığını görmek yardım isteyen kişilere maddi ve manevi olarak her türlü yardımın yapılacağına, yapılan işte yeniden kara geçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tane mısır yemek çok büyük sevinçler yaşayacağına, isteklerini yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında yeşil mısır tarlası görmek aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, çok sıkıntılı ve çok zor döneme gireceğine işarettir.

Kahve falında patlamış mısır yapmak yeni bir eğitim kurumuna girileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir